Megrendelési feltételek

  1. A projekt megkezdése előtt minden grafikai munkára kötelező határidőt megadni. Kérjük azt a dátumot add meg, amire el kell készítenünk a munkákat. Vedd figyelembe, hogy ennek a határidőnek a végleges publikálás előtt néhány nappal kell lennie. A nyomdák 1-3 napos határidővel is dolgozhatnak, póló szitázás esetében akár 1,5 hetet is érdemes rászámolni.
  2. A megkeresés beérkezése és a legkorábbi határidő között - a projekt méretétől függően, de - legalább 3 napnak el kell telnie. A rövidebb határidők esetén nem biztos, hogy el tudjuk vállalni a projektet. Amennyiben mégis, nyomatékosan jelezzük, hogy minden körtag szereti a csokit és a sört.
  3. A visszajelzés beérkezése és az az alapján elkészített újabb verzió között legalább 3 nap munkaidővel élhetünk.
  4. A visszajelzésekre 24 órán belül válaszolunk, hogy a következő verzió mikorra várható.
  5. A gördülékenyebb munka érdekében pontosan és részletesen fogalmazd meg a visszajelzéseket. Nem megfelelő vagy hiányos visszajelzésekre nem tudunk válaszolni.
  6. A megrendelés beérkezését követően legfeljebb 3 napon belül választ adunk a projekt megkezdését illetően.
  7. Grafikai anyagonként 3 kör után fenntartjuk a jogot a projekt megszakítására. (Kör alatt egy nagyobb változtatás elkészítését, és az erre adott visszajelzést értjük.)
  8. Az elkészült anyagok forrásait csak indokolt esetben áll módunkban megosztani.
  9. A projektmenedzsment megkönnyítésének érdekében csak körtagok dolgozhatnak a projekteken, külső személy nem.
  10. Kérlek vedd figyelembe, hogy a körtagok is egyetemisták, így a félév vége felé nekik is megnőnek az egyetemi teendőik.